Natural Greatness Natural Woodland logo

Kangaroo with Pineapple

Natural Greatness Kangaroo with Pineapple

Het recept “Kangoeroe met Ananas, Mango en Spirulina” bevat als enige eiwitbron Kangoeroevlees. Kangoeroevlees is vetarm, eiwitrijk en bevat bovendien een hoog gehalte aan vitamines en mineralen. Kangoeroes grazen een verscheidenheid aan wilde kruiden, struiken en bomen, en als gevolg van deze variëteit heeft hun vlees een breed scala aan macro- en micronutriënten.
Omdat kangoeroevlees zelden in dierenvoeding wordt gebruikt, is het ideaal voor de behandeling van honden met allergieën.

RECEPT EIGENSCHAPPEN

Kangoeroe (65%), bouillon (28,4%), ananas (3%), mango (2%), mineralen (1%) zalmolie (0,5%), spirulina (0,1%)

Ananas: Versterkt het immuunsysteem met zijn hoge gehalte aan magnesium, vitamine B5 en C, voedingsvezels en mangaan. Zorgt voor een goede gezondheid en spijsvertering van de hond.
Mango: Versterkt het immuunsysteem en voorkomt constipatie, waardoor de ontlasting van de hond zacht, regelmatig en pijnloos blijft.
Spirulina: Bevat meer dan 60% verteerbare plantaardige eiwitten. Versterking van het immuunsysteem, verbetert de gastro-intestinale en spijsverteringsgezondheid, draagt ​​bij aan nierontgifting en natuurlijke reiniging en vermindert allergieën.

VOEDINGSANALYSE

Ruw eiwit (11%), ruwe celstof (0,4%), ruwe oliën en vetten (5%), ruwe as (2%), vocht (80%). 

Aanbevolen voedingsschema

Brokken

Vorm: driehoekig
Grootte: 12,5 mm
Dikte: 7,5 mm
Kleur: donkerbruin

Zak: 2 en 10 kg

× Hoe kan ik je helpen?