Natural Greatness Natural Woodland logo

Onze filosofie

Onze filosofie

De gezondheid van uw huisdier
is het belangrijkste

Natural Greatness is veel meer dan een merk voer voor honden en katten. Het is een manier om voeding vanuit een natuurlijk oogpunt te begrijpen. 

Onze liefde voor dieren bracht ons ertoe de eetgewoonten van wolven en lynxen, directe voorouders van honden en katten, te onderzoeken met als doel hun dieet in onze recepten te implementeren, waarbij 100% natuurlijk voedsel werd gegarandeerd.

We selecteren de best verteerbare eiwitten uit de natuur, plus groenten en fruit, samen met een exacte mix van vitamines en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen. Elk ingrediënt heeft een doel en is zorgvuldig uitgebalanceerd om op natuurlijke wijze elk deel van het honden- en kattensysteem van voeding te voorzien.

Vanaf de geboorte is voeding de fundamentele factor die de levensverwachting van uw huisdier zal bepalen, evenals de kwaliteit van leven. 

Door het dieet moet de hond of kat alles krijgen dat zijn lichaam nodig heeft: van de energie die nodig is om dagelijkse activiteiten uit te voeren, tot de ongelooflijke verscheidenheid aan voedingsstoffen die helpen om alle weefsels te vormen en alle cellulaire processen te versterken. 

Dit alles moet door de voeding versterkt worden. Natural Greatness bevat alle voedingsstoffen in optimale verhoudingen, wat zich vertaalt in een huisdier met een gezonde huid, een glanzende vacht en een grotere vitaliteit, met andere woorden, een gelukkig huisdier.

× Hoe kan ik je helpen?