Natural Greatness Natural Woodland logo

Salmon and Turkey

Natural Greatness Salmon and Turkey

Ons recept “Zalm en Kalkoen met Pompoen en Catnip” is een fijne mix van heerlijk zalm- en kalkoenvlees.

RECEPT EIGENSCHAPPEN

Kalkoen (vlees, hart, lever en halzen) (53%), zalm (15%), bouillon (28,8%), pompoen (2%), mineralen (1%), zalmolie (0,1%), Kattenkruid (0,1%).

Pompoen:  Caloriearm voedsel rijk aan vitamine A, vitamine C, beta-caroteen, vezels, kalium, zink, calcium en magnesium. De vezels in pompoen absorberen water en helpen maagklachten te verlichten. Het bevat ook antioxidanten. Het is ideaal voor huisdieren met overgewicht, omdat het de bloedsuikerspiegel helpt reguleren en de cardiovasculaire gezondheid verbetert.

Kattenkruid:  De Nepeta cataria (kattenkruid) staat bekend om zijn effecten op het gedrag van katten, zowel huiskatten als wilde grotere (en zelfs grote katten). De sterke en aangename geur die de plant uitstraalt, zoals munt, trekt hen aan. Het kattenkruid helpt de gezondheid van de kat te behouden en is ideaal om katten met overgewicht of sedentaire katten aan het bewegen te krijgen; moedigt hen ook aan om te spelen en hun humeur te verbeteren.

VOEDINGSANALYSE

Ruw eiwit (10,1%), ruwe celstof (0,4%), ruwe oliën en vetten (5,7%), ruwe as (2,6%), vocht (80%), taurine (1500 mg/kg ). 

Aanbevolen voedingsschema

Brokken

Vorm: driehoekig
Grootte: 12,5 mm
Dikte: 7,5 mm
Kleur: donkerbruin

Zak: 2 en 10 kg

× Hoe kan ik je helpen?